Reviews

Ervaringen Sunfield Academy

mockup_reviews4
Ik heb de masterclass ondernemen gevolgd bij Eliene van Sunfield Academy. Ik ben zelf een startende ondernemer en na deze dag heb ik zoveel geleerd! Ik weet precies wat er in het begin op mijn pad komt als ondernemer. Ook krijg je heel veel tips in hoe je bijvoorbeeld zichtbaar wordt. Het blijft niet alleen bij theorie want uiteindelijk ga je ook zelf aan de slag met je planning, hoeveel uren wil je werken en wat wordt bijvoorbeeld je uurtarief. Eliene legt alles super duidelijk uit, je kunt goed merken dat ze zelf veel ervaring heeft. De inhoud van de cursus vond ik top maar de verzorging mag ook genoemd worden. De locatie was prachtig en de lunch heel goed geregeld. Dankjewel Eliene!

Paulien van der Werf

Fabula Amoris Fotografie

Ik volgde mijn eerste workshopdag in het Sunfield Academy programma. Reuze spannend vond ik het toen ik me inschreef: een grote investering in mezelf en mijn werkzaamheden als fotograaf. Was ik dat wel waard? Kon ik het wel? En wat als ik naast allemaal supergetalenteerde mensen kwam te zitten en ik me zo'n beginneling voelde? Kon ik niet beter een 'nuttige' opleiding gaan volgen waarmee ik een kantoorbaan kon krijgen?
Maar wat ben ik blij dat ik me aangemeld heb zeg! Niet alleen bleek Eliene echt een topvrouw, de 5 andere deelnemers zijn ook zó motiverend en inspirerend.
mockup_reviews5

Ervaringen workshop basisfotografie

Sanne Schreuder

De basiscursus fotografie gevolgd bij Eliene. Een super leuke en leerzame dag! Heel fijn om tips te krijgen over het fotograferen op manueel en dan ook nog te kunnen oefenen met model en styliste. Al met al een topdag op een geweldige locatie!
Eliene is een superleuke, enthousiaste en vaardige docent/trainer! Je kunt echt merken dat ze een onderwijsachtergrond heeft omdat ze heel spontaan en ontspannen voor de groep staat, snel kan schakelen en iedere vraag fijn beantwoordt. Haar enthousiasme en passie werken zo aanstekelijk. Daarbij geeft ze een duidelijke bedding, waardoor je alles goed in je op kan nemen. Van mooie boekjes voor aantekeningen tot een supersfeervolle leslocatie, aan alles is gedacht. Geweldig! Aanrader!

Wendy Kolkman

Workshop basisfotografie gevolgd. Het was een hele leuke dag! Na veel zelf klungelen heb ik nu eindelijk door hoe het zit met de iso, diafragma en sluitertijd.
Zeker een aanrader om te volgen.
En ik kom zeker nog is terug voor een van de andere workshops.
mockup_reviews3

Kirsty Boerkamp

Wat een super leuke dag heb ik gehad! Op een prachtige bosrijke locatie werden we heel hartelijk ontvangen en werden we naar een hapje en drankje wegwijs gemaakt met de functies bij manual fotograferen met een spiegel reflex camera.Heel begrijpelijk en praktisch! Er was genoeg tijd om te oefenen en voor individuele vragen . De aankleding en persoonlijke benadering was super. En zeker voor herhaling vatbaar....er komt dus zeker een vervolg. Nogmaals dank.
Een erg leuke workshop Basisfotografie gevolgd, waar ik veel van heb geleerd. Op een sfeervolle locatie vertelde Eliene ons haar tip & tricks voor haar fotografie om vervolgens zelf aan de slag te kunnen. Erg leuk om s'middags te kunnen oefenen met een model en styling in het bos!

Ervaringen masterclass en 1-op-1 sessies

Theriza de Koning

Ik heb de masterclass gelukkig ondernemen voor starters gevolgd . Het was top! Ik heb heel veel geleerd en nu ook veel meer structuur in alles wat ik doe. Zelf heb ik het gevoel dat mijn doelen makkelijker te bekijken zijn! Een echte aanrader. Thanks Eliene.
mockup_reviews6
Laatst een privé cursus gevolgd bij Eliene.
Super dag gehad! Heel veel aan gehad. Super fijn voor tips om je bedrijf te ontwikkelen en (jezelf) te laten groeien. Aanrader dus!
En daarnaast een super gezellige meid met passie voor haar vak als fotograaf.